tisdag 4 september 2012

Uppsalabor

Hej, nu börjar ett nytt kapitel, minsann.

För ungefär en vecka sedan guppade vi över vattnet mellan finland och sverige och hamnade i stockholm hos Patricks kusin Daniel. Eftersom han är otroligt snäll och hade möjlighet att göra en jobbresa till Uppsala, passade vi på att stuva in alla våra flyttväskor i hans bil och köra längs E4:an.

Väl framme möttes vi av en cool finlandsvensk student i Uppsala som själv råkar vara påväg på utbyte till Helsingfors. Vi kommer att hyra hans etta under den tiden här på Geijersgatan. Vi tittade runt oss och gladde oss över att mina fantastiska bröder var med på vår resa och kunde för en stund fungera som bärhjälp. Avslutade den korta visiten med en lunch på en italiensk restaurang i stan.

Tillbaka i Stockholm på onsdagseftermiddagen gick vi shoppingrundor och fötterna värkte då vi tog oss tillbaka till Patricks trevliga moster i Gustavsberg, var vi kunde övernatta.

Följande dag laddade vi till tusen. Coldplay uppträdde på Stockholms Stadion på torsdagkväll och vi hade turen att kunna stå längst framme vid scenen. Lycka. Och en sjutusans bra konsert! En av mina drömmar gick verkligen i uppfyllelse den kvällen.


På fredag flög mina bröder tillbaka till Finland och vi tog oss till Uppsala för att installera oss i nya lägenheten.Regn regn och mycket regn föll i Uppsala men vi var nöjda för det. Inhandlade lite inredningsgrejer och andra förnödenheter till lägenheten och gick på café så klart! / LInga kommentarer:

Skicka en kommentar